Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ATMOSFER

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ATMOSFER

Stok Kodu
NSZ14589
Editör
Erdem Temeloğlu, Defne Akdeniz
Yazar
Aysu Şahintepe, Banu Gürneş Boz, Defne Akdeniz, Doğukan Bayesen, Ebubekir Yılmaz, Ecevit Sayılır, Emrah Keskin, Erdem Temeloğlu, Ezgi Türkmen, Gizem Kocabaş, İrem Ayduğ, Muammer Bezirgan, Murat Asku, Nevres Sezen, Oğuz Diker, Özlem Altunöz, Şeyma Nur Üzüm, Yasin Soylu, Yusuf Ormankıran
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
244
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052544778
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
35,00 TL + KDV
%15
35,00 TL
29,75 TL
 
Bu kitap, toplumsal hayatın içinde ihtiyaç duyulan karın doyurma ihtiyacını gidermenin ötesine geçerek bir iletişim, sosyalleşme ve hatta bir yaşam biçimi aracı haline dönüşen yiyecek-içecek işletmelerinin fiziksel bileşenlerini incelemektedir. Müşterinin yemek yeme deneyimine katkıda bulunan ve bazen de onu olumsuz etkileyen mekandaki renkler, kokular, sesler, ambiyans, aydınlatma, masa düzeni, kullanılan ekipmanlar, servis personeli, estetik sunum, hijyen vb. unsurları ayrı ayrı ele almaktadır. Bir yiyecek-içecek işletmesinin başarısında en önemli etken olarak görülen menü başarısına ek olarak, doğru tasarlanmış bir restoran atmosferinin önemine dikkat çeken bu kitap, doğru bir aydınlatma, uyumlu renk kombinasyonları, arzu edilen seviyedeki ses düzeyleri, kullanılan ekipmanlardaki şıklık, ferah bir oturma düzeni, restoranın kimliğine ve müşteri beklentilerine uygun müzik, konforlu bir ambiyans, temiz fiziksel çevre ve personel gibi unsurların önemini vurgulamaktadır.
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ATMOSFER YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ATMOSFER NSZ14589
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ATMOSFER

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.