YENİ
                                                                                 
                                                            TEMEL MUTFAK BİLİMLERİ
Kategori
                                        
                                    Stok Kodu
                                        RUVZ3456
                                    Editör
                                        Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Dr. Öğr. Üyesi Selman Bayrakcı
                                    Yayın Yılı
                                        2025
                                    Baskı No
                                        2
                                    Boyut
                                        16 x 24
                                    Sayfa Sayısı
                                        384
                                    Kâğıt Türü
                                        2. Hamur
                                    Barkod
                                        9786052544693
                                    Örnek
                                        Gönderilmez
                                    
                                                                                            Fiyat
                                                                                    
                                        390,00 TL + KDV
                                    %15
                                                                
                                        390,00 TL
                                    
                                                                            
                                            331,50 TL
                                        
                                                                    Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin temel mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Mutfakta Ön Hazırlık, Mutfakta Bıçak Kullanımı ve Çeşitliliği, Uluslararası Mutfakta Kullanılan Doğrama, Pişirme ve Saklama Teknikleri gibi mutfakta bilinmesi gereken temel konular yer almaktadır. Kitabın hazırlanmasında alanında uzman akademisyen ve eğitimcilerle çalışılmıştır. Kitabın sahip olduğu nitelikler düşünüldüğünde sadece öğrencilere değil akademisyenlere ve alan yazına da katkı sağlayacağı öngörülmektedir.
 
                        