TEMEL MUTFAK BİLİMLERİ
Kategori
Stok Kodu
RUVZ3456
Editör
Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Dr. Selman Bayrakcı
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
400
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052544693
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin temel mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Mutfakta Ön Hazırlık, Mutfakta Bıçak Kullanımı ve Çeşitliliği, Uluslararası Mutfakta Kullanılan Doğrama, Pişirme ve Saklama Teknikleri gibi mutfakta bilinmesi gereken temel konular yer almaktadır. Kitabın hazırlanmasında alanında uzman akademisyen ve eğitimcilerle çalışılmıştır. Kitabın sahip olduğu nitelikler düşünüldüğünde sadece öğrencilere değil akademisyenlere ve alan yazına da katkı sağlayacağı öngörülmektedir.