Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ

Stok Kodu
NPRY2478
Editör
Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Prof. Dr. Ferah Özkök, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Sünnetçioğlu, Doç. Dr. Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
256
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052544495
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
95,00 TL + KDV
%15
95,00 TL
80,75 TL
 
Sürdürülebilir gıda üretiminin tarlada başladığı felsefesi ile akıllı tarım uygulamalarına değinilmiştir. Sürdürülebilirlik açısından yerel halkın yemek ritüellerinden bahsedildikten sonra sivil toplum kuruluşları ve kooperatiflerin sürdürülebilir gastronomideki rolüne vurgu yapılmıştır. Kitapta değinilen diğer önemli bir konu gıda tedarikidir. Bu kapsamda sürdürülebilir tedarik zinciri konusu ele alınmıştır. Yiyecek ve içeceklerin tüketiciye sunulduğu ortam olan restoranlardaki sürdürülebilir uygulamalar ile işletmelerin neler yaptıkları ve neler yapabileceklerine ışık tutulmaya çalışılmıştır. Daha sonra sürdürülebilir gastronomi konusunda destinasyon yönetimi açısından neler yapılabileceği değerlendirilmiştir. Turizm olayı içerisinde sürdürülebilir gastronomi faaliyetleri açıklandıktan sonra sürdürülebilir gıda hareketleri açıklanmıştır. Son olarak ise sürdürülebilir gastronomide tüketici davranışları açıklanmıştır. Toplam 11 bölüm ve 19 akademisyenin dahil olduğu bir ekip çalışmasıyla sürdürülebilir gastronomi konusu detaylı bir şekilde irdelenmiştir. Kitabın gastronomi alanında çalışan araştırmacılar, yüksek lisans öğrencileri ve lisans öğrencileri için bu alanda eksikliği hissedilen önemli bir kaynak olacağı düşünülmektedir. Kitap aynı zamanda akademisyenlerin derslerinde yararlı bir kaynak olarak da kullanılabilecektir.
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ NPRY2478
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.