Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
PİŞİRME YÖNTEMLERİ

PİŞİRME YÖNTEMLERİ

Stok Kodu
111313
Editör
Nevzat Eraslan
Yazar
2012
Yayın Yılı
1
Baskı No
16 x 24
Boyut
342
Sayfa Sayısı
2. Hamur
Kâğıt Türü
9786055216092
Barkod
Gönderilir
Fiyat
15,00 TL + KDV
%15
15,00 TL
12,75 TL
 
Turizm, hizmet sektörünün lokomotifi olarak ülkemizin gelişimi ve tanıtımı açısından çok önemli bir alandır. Turizm sektöründe aşçılık mesleğinin yeri ve önemi konusuna gelince: Fransız Mutfağı, dünya mutfakları arasında birinci sırada yerini koruyup, gastronomi sektörünün ülkeye gelir getiren bir sektör olmasını sağlarken, Türk Mutfağı yıllarca turizm sektörünün gerisinde kaldı ve endüstrileşemedi. Başarılı olmak için eğitimli ve nitelikli personele ihtiyaç vardı.
 
Zamanla Türkiyede aşçılık mesleği, diğer dünya mutfak kültürlerinin ve bazı yabancı şeflerin etkisiyle değer kazandı. Yeni pişirme teknolojilerinin gelişmesi ve yeni yöntemlerin kullanılması Dünya Mutfağının yanı sıra Türk Mutfağının da gelişerek bugünkü halini almasını sağladı. Günümüzde profesyonel aşçılar Türk Mutfağını uluslararası platforma taşımaya başladılar.
PİŞİRME YÖNTEMLERİ PİŞİRME YÖNTEMLERİ 111313
PİŞİRME YÖNTEMLERİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.