Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

Stok Kodu
111262
Yazar
Ayhan Gökdemir
Yayın Yılı
2009
Baskı No
3
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
176
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789758326488
Örnek
Gönderilir
Fiyat
45,00 TL + KDV
%15
45,00 TL
38,25 TL
 
Kitabın birinci bölümünde mutfağın tarihsel gelişimi, yönetim, yönetici, organizasyon ve mutfak yönetimi kavramları hakkında temel bilgiler verilmiştir. İkinci bölüm, temel mutfak üretim bilgisinden oluşmuştur. Üçüncü bölümde temizlik, sağlık, hijyen, gıda güvenlik sistemleri: dördüncü bölümde ise temel mönü bilgisi verilmiştir. Beşinci bölüm, besin grupları ve beslenme kavramlarıyla ilgilidir. Altıncı bölümde, ilgili literatür kapsamında üretim maliyetleri ve yiyecek döngüsü açıklanmıştır. Kitabın son bölümü, özellikle pratik uygulamaya yönelik olarak yapılandırılmış ve bu kapsamda uluslararası mutfaklarda kullanılan pişirme yöntemleri, et suları, mutfakta kullanılan baharatlar ve sos türleri ayrıntılı olarak tanıtılmıştır.
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 111262
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.