GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR
Kategori
                                        
                                    Stok Kodu
                                        CFGPQZ89
                                    Editör
                                        Prof. Dr. Şule Aydın, Doç. Dr. Ömer Çoban, Arş. Gör. Dr. Yusuf Karakuş, Arş. Gör. Dr. Nurgül Çalışkan
                                    Yayın Yılı
                                        2020
                                    Baskı No
                                        1
                                    Boyut
                                        16 x 24
                                    Sayfa Sayısı
                                        342
                                    Kâğıt Türü
                                        2. Hamur
                                    Barkod
                                        9786052542651
                                    Örnek
                                        Gönderilmez
                                    
                                                                                            Fiyat
                                                                                    
                                        120,00 TL + KDV
                                    %65
                                                                
                                        120,00 TL
                                    
                                                                            
                                            42,00 TL
                                        
                                                                    Kitapta Türkiye’nin farklı üniversitelerinde görev yapan ve lisansüstü eğitimini sürdüren araştırmacılar tarafından gastronomi ve gastronomi turizmi ile ilgili kaleme alınan yirmi beş bölüm bulunmaktadır. Kitap bölümleri incelendiğinde, çalışmaların birinin kavramsal/derleme nitelik taşıdığı, birinin uygulama odaklı eylem araştırması içerdiği, diğer çalışmaların ise nitel veya nicel veri toplama ve analiz teknikleri kullanılarak alana ilişkin çeşitli araştırmalardan oluştuğu görülmektedir. 
	Gastronomi alanında yazılan kitaplar incelendiğinde genellikle alana ilişkin çerçevenin çizilmeye, kavramların tanımlanmaya çalışıldığı görülmektedir. Bu kitapta ise güncel araştırma konularına yer verilerek alanyazına farklı bir açıdan katkı sağlanması amaçlanmıştır. Kitabın alanda çalışmalar yürüten akademisyenler ve lisansüstü öğrenciler başta olmak üzere, uygulayıcıları, lisans öğrencilerini ve kamu otoritelerini hedef aldığı söylenebilir.
                        