
GASTRONOMİ TRENDLERİ Milenyum ve Ötesi
Kategori
Stok Kodu
ABDHJNTY
Editör
Doç. Dr. Hülya Kurgun
Yayın Yılı
2017
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
288
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052323069
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
150,00 TL + KDV
%15
150,00 TL
127,50 TL
Keyifle okuyacağınız ve benzer türden soruları sizin de sorup yanıt arayacağınız bu kitap gastronomi ekosisteminde yer alan trendleri ayrıntılı bir biçimde ele alarak söz konusu soruların yanıtları için güncel bilgiler sunmaktadır.
Kitap temel yaklaşım olarak 2017 yılı itibari ile gastronomi ekosisteminin gelecek 10 yıllarını etkileyecek trendlere genel bir bakışla açılışı yaptıktan sonra görece etkisinin çok daha fazla olacağı öngörülen trendlerin titiz incelemelerine yer vermektedir. Birinci bölümde gastronomi ekosistemindeki trendlerin genel bir değerlendirmesi yapılmıştır. Bu değerlendirme ile gastronomi ekosistemindeki trendlerin karşılıklı etkileşimi ve gelecekte oynayacağı roller yenilik türü sınıflaması bakış açısıyla ele alınmıştır.
Bu kitabı okumayı tamamladığınızda; moleküler gastronomi, fonksiyonel gıdalar ya da füzyon mutfağı gibi gastronomi ekosistemi trendleri hakkında bilgi sahibi olmanın yanında bu ekosistem içinden ve dışından trendleri etkileyen faktörleri de değerlendirmiş olacaksınız. Ayrıca, kendi tarlasında organik üretim yapan çiftçi, yeşil restoranında yaratıcı mönüler sunan şef ve hücresel tarım uygulamaları için laboratuarında çalışma yapan bilim insanlarının gastronomi ekosisteminin geleceğini nasıl şekillendirdiğine tanık olacaksınız.