Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ

Stok Kodu
111095
Yazar
Prof. Dr. Fermani Maviş
Yayın Yılı
2007
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
248
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789758326617
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
 
Kitabın birinci bölümünde yemek pişirme sanatı ve tarihsel gelişimi ile uluslar arası mutfaklar ve Türk mutfağı hakkında genel bir bilgi verilmiştir. İkinci bölümü yiyecek hazırlama teknikleri oluşturmaktadır. Üçüncü bölüm: yiyecek üretim sistemleri, yiyecek pişirme ilkeleri ve yöntemleri konusunda bilgiler verilmiştir. Dördüncü bölüm standart yemek kalitesine uygun yiyecek hazırlama, yani et suları, çorbalar, soslar, baharatlar, kırmızı ve beyaz etler, sebze ve meyveler, soğuk ve sıcak mezeler, tatlı ve tuzlu su ürünleri ile hamur işleri ayrıntılı olarak tanıtılmıştır. Beşinci bölümde ise, yiyecek süsleme ile ilgili temel bilgiler verilmiştir.
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ 111095
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.