DENİZDEN GASTRONOMİYE
Kategori
                                        
                                    Stok Kodu
                                        CHPQRX57
                                    Editör
                                        Doç. Dr. Zafer Ceylan, Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut
                                    Yayın Yılı
                                        2021
                                    Baskı No
                                        1
                                    Boyut
                                        16 x 24
                                    Sayfa Sayısı
                                        256
                                    Kâğıt Türü
                                        2. Hamur
                                    Barkod
                                        9786052544723
                                    Örnek
                                        Gönderilmez
                                    
                                                                                            Fiyat
                                                                                    
                                        150,00 TL + KDV
                                    
                                        150,00 TL
                                    
                                                                    Bilindiği üzere, gastronomi hem sosyal bilim dallarını hem de sayısal bilim dallarını içeren multidisipliner bir alandır. Çalışmaların odak noktası ise "gıda”dır. Ayrıca, günümüz dünyasında beslenme giderek daha fazla önem kazanmıştır. Şüphesiz ki sağlıklı gıdalar arasında özellikle balık ve ürünleri önemli bir yer tutmaktadır. Bu kitapta balığın her yönüyle ele alınması amaçlanmıştır. Ayrıca 3,5 (Van Gölü, Van Denizi) tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde, balık aynı zamanda adeta bir kültür temsilcisidir. Kitabı lütfen bu çerçevede keyifle okuyun…
	
		
	
Kitabımızdaki 12 bölüm toplam 14 akademisyenin özverili çalışmaları ile hazırlanmıştır. Kitabımızın başta gastronomi alanındaki öğrenciler olmak üzere, konuya ilgi duyan ve okuyan herkese katkıda bulunması ve faydalı olmasını dileriz.
                        