Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
COĞRAFİ İŞARET VE GASTRONOMİ MÜZELERİ

COĞRAFİ İŞARET VE GASTRONOMİ MÜZELERİ

Stok Kodu
NZ8TF4A4HZ
Editör
Prof. Dr. Serkan Bertan
Yayın Yılı
2025
Baskı No
1
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
228
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786255754240
Fiyat
350,00 TL + KDV
%15
350,00 TL
297,50 TL

 

Bu çalışmada coğrafi işaretli ürünlerin özellikleri, mevcut durumu, potansiyeli, yemek reçetelerinde ve/veya menülerinde coğrafi işaretli ürünlerin yeri, coğrafi işaretli ürünlerin güçlü ve zayıf yönleri, fırsat ve tehditler belirlenmiş, coğrafi işaretli ürünlerin turistik ürüne dönüştürülmesi için yol haritası ortaya konmuştur. Aynı zamanda gastronomi müzeleri hakkında genel bilgi, müzelerin tanımı, özellikleri, mevcut durumu, potansiyeli, coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi müzelerindeki yeri ve önemi ele alınmıştır. Antikçağdan günümüze Attouda ve Hierapolis Antik Kentlerinin tarımsal üretim, festivaller ve mutfak kültürü ve Kale-i Tavas Ören Yeri kazılarında yeme-içme kültürüyle bağlantılı buluntular değerlendirilmiştir.
COĞRAFİ İŞARET VE GASTRONOMİ MÜZELERİ COĞRAFİ İŞARET VE GASTRONOMİ MÜZELERİ NZ8TF4A4HZ
COĞRAFİ İŞARET VE GASTRONOMİ MÜZELERİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.