Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Yiyecek İçecek İşletmelerinde GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

Yiyecek İçecek İşletmelerinde GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

Stok Kodu
111482
Yazar
Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK
Yayın Yılı
2015
Baskı No
3
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
152
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789944223249
Örnek
Gönderilir
Fiyat
70,00 TL + KDV
%15
70,00 TL
59,50 TL
 
Çalışmada gıda güvenliği konusu belirli bir sistem içerisinde ele alınmaya çalışılmıştır. Öncelikle gıdaları güvensiz hale getiren tehlikeler ve önlemler konusunda bilgi verilmiş, yiyecek işletmelerinde iş akışı sürecinde hijyen sağlama konusunda açılımlar geliştirilmiş ve işletmelerde gıda güvenliğini sağlamanın ancak bir gıda güvenliği sisteminin kurulmasıyla mümkün olabileceği savıyla HACCP ve ISO 22000 sistemleri ile ilgili bilgiler derlenmiştir. Bu çalışmanın başta turizm ve otel işletmeciliği öğrencileri olmak üzere, yiyecek içecek sektöründe yer alan işletme yönetici ve çalışanlarına ve diğer ilgililere yararlı olacağını düşünüyoruz.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Yiyecek İçecek İşletmelerinde GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 111482
Yiyecek İçecek İşletmelerinde GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.