Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden Hareketle MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ

Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden Hareketle MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ

Stok Kodu
111246
Yazar
Hüseyin Altınel
Yayın Yılı
2017
Baskı No
3
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
265
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440738
Örnek
Gönderilir
Fiyat
95,00 TL + KDV
%15
95,00 TL
80,75 TL
 
Söz konusu temel ihtiyaç beslenme ve iyiden-iyiye değişen yeni şekli için Gastronomi İşletmeleri çırpına dursun: iş artık Eğitim Kurumlarına da bir branş olarak eklenmeye başlanmıştır. Milli Eğitime bağlı Kız Meslek Liseleri ve Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Liselerinden başlamak üzere, üniversitelerin Meslek Yüksek Okulları ve son yıllarda kurulmaya başlanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde: Yiyecek ve İçecek konusu hemen her yönüyle titiz bir şekilde ele alınır olmuştur. İşte titizlenmiş Gastronomi İşletmeciliğinde, olmazsa olmaz kabul edilen bir yönetim aracı olan Menü Yönetimi, tam da bu noktada yardımımıza koşmaktadır. Menü Yönetimi, Gastronomi İşletmeciliğinin Tartışmasız Biricik Rehberidir! Biz de bu çalışmada Menü Planlamayı, Gastronomide Menü Yönetimi ilkeleri üzerinden görmeye çalıştık.
 
Bu çalışma öncelikle yazarı tarafından, Temmuz / 2009da İstanbul Üniversitesi – Sosyal Bilimle Enstitüsü – Turizm Ana Bilim Dalında: Gastronomide Menü Yönetimi başlığı altında, bir Yüksek Lisans Tezi olarak verilmiştir.
Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden Hareketle MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden Hareketle MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ 111246
Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden Hareketle MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.