Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GASTRONOMİ REHBERLİĞİ

GASTRONOMİ REHBERLİĞİ

Stok Kodu
EFGHTXZ9
Editör
Doç. Dr. Hande Akyurt Kurnaz, Doç. Dr. Alper Kurnaz
Yayın Yılı
2022
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
320
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052546192
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
95,00 TL + KDV
%15
95,00 TL
80,75 TL
 
Günümüzde insanlar sürekli bulundukları, yaşadıkları yerden dünyanın herhangi bir yerine gastronomi temelli hazırlanan tur programlarına dahil olmaktadır. Bu gelişmeye paralel olarak bu eser Türkiye’de yer alan coğrafi bölgelerin gastronomik arz kaynaklarına, gastronomi rotalarına, gastronomi hikayelerine ve gastronomi etkinliklerine yer verilerek hazırlanmıştır.    
Kitap dokuz bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde gastronomi kavramına ve gastronomi turizmine değinilmektedir. İkinci bölümde gastronomi rehberliğine yer verilmiştir. İlk iki bölümde esere giriş kapsamında temel kavramlar ele alınmıştır. Üçüncü bölümde Akdeniz Bölgesi’ne; dördüncü bölümde Doğu Anadolu Bölgesi’ne; beşinci bölümde Ege Bölgesi’ne; altıncı bölümde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne; yedinci bölümde İç Anadolu Bölgesi’ne; sekizinci bölümde Karadeniz Bölgesi’ne; son bölüm olan dokuzuncu bölümde ise Marmara Bölgesi’ne değinilmektedir.  
Bu kitapta 13 farklı üniversiteden alanında uzman 15 akademisyen ve yazar görev almıştır.

GASTRONOMİ REHBERLİĞİ GASTRONOMİ REHBERLİĞİ EFGHTXZ9
GASTRONOMİ REHBERLİĞİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.