Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
ENGLISH FOR GASTRONOMY STUDENTS AND PROFESSIONAL CHEFS STUDENT'S BOOK

ENGLISH FOR GASTRONOMY STUDENTS AND PROFESSIONAL CHEFS STUDENT'S BOOK

Stok Kodu
DFHMR347
Yazar
Necdet Koç
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
21 x 29,7
Sayfa Sayısı
160
Kâğıt Türü
1. Hamur, Renkli
Barkod
9786052544259
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
98,00 TL + KDV
%15
98,00 TL
83,30 TL
 
Son yılların en popüler mesleği Aşçılık! 
Uluslararası çalışma alanı en geniş mesleklerden biri olan aşçılığı, yurtdışında başarıyla yapabilmek için İngilizce olmazsa olmaz bir gereklilik.
Aşçılığı meslek edinenler için ise Günlük İngilizce’nin üzerine Mesleki İngilizce bilgisi eklemek zorunlu.
Kendine has jargonu olan Aşçılık, Mesleki İngilizce öğreniminde de özel bir içerik gerektiriyor. 
Literatürdeki bu büyük boşluğu gideren "English for Gastronomy Students and Professional Chefs – Student’s Book”, tüm aşçı ve aşçı adaylarının Mesleki İngilizce öğrenimi için eşsiz bir kaynak. 
Alanında Türkiye ve Dünya’da tek olan bu çalışmada;
• Profesyonel mutfak ortamında kullanılan fiiler,
• Pişirme Teknikleri,
• Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyon terimleri
• Yiyecek ve İçeceklerin İngilizce karşılıkları,
• Diyaloglar,
• Günlük profesyonel konuşma biçimleri,
• Okuma metinleri,
• Profesyonel reçeteler
ve çok daha fazlası Profesyonel İngilizce öğretim metodları ile yer alıyor.
Kitabın entegre web sitesi olan www.gastroenglish.com adresinde ise;
• Kitapta yer alan tüm dinleme (listening) dosyaları ve metinleri
• Gastronomi Terimleri Sözlüğü
• Binlerce kelimeden oluşan "Kelime Hazinesi”
• Onbinlerce Profesyonel Reçete
• Oyunlaştırılmış Öğretim Araçları ve
• Blog Yazılarını
bulmak mümkün.
 
...

The most popular profession of recent years is Cooking!
English is a must in order to be able to successfully do cooking abroad, which is one of the professions with the widest international field of study.
For those who take cooking as a profession, it is obligatory to add Professional English knowledge on top of Daily English.
Cooking, which has its own jargon, also requires a special content in Professional English learning.
"English for Gastronomy Students and Professional Chefs - Student's Book", which fills this great gap in the literature, is a unique resource for professional English learning for all cooks and chef candidates.
In this study, which is unique in its field in Turkey and in the world;
• Verbs used in the professional kitchen environment,
• Cooking Techniques,
• Food Safety, Hygiene and Sanitation terms
• English equivalents of Food and Beverages,
• Dialogues,
• Daily professional speech formats,
• Reading texts,
• Professional prescriptions
and much more with Professional English teaching methods.
At www.gastroenglish.com, the integrated website of the book;
• All listening files and texts in the book
• Glossary of Gastronomy Terms
• "Word Treasure” consisting of thousands of words
• Tens of Thousands of Professional Prescriptions
• Gamified Teaching Tools and
• Blog Posts
possible to find.
ENGLISH FOR GASTRONOMY STUDENTS AND PROFESSIONAL CHEFS STUDENT'S BOOK ENGLISH FOR GASTRONOMY STUDENTS AND PROFESSIONAL CHEFS STUDENT'S BOOK DFHMR347
ENGLISH FOR GASTRONOMY STUDENTS AND PROFESSIONAL CHEFS STUDENT'S BOOK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.