Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ

BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ

Stok Kodu
AEJQW579
Yazar
Dr. Hüseyin Altınel
Yayın Yılı
2017
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
384
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440769
Örnek
Gönderilir
Fiyat
110,00 TL + KDV
%15
110,00 TL
93,50 TL
 
Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışıldı. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör göz önüne alınarak, personel iş tanımlarına ve üniformalarına yer verildi. Bölümün sonunda, Turizm Teşvik Kanunu’ndan konuyla ilgili detaylar aktarıldı.

Banket Yönetimi başlıklı ikinci bölümde ise, banketin tanımıyla işletmelerde nasıl bir süreçle gerçekleştirildiği verilmeye çalışıldı. Banket Süreci; Kabul, Hazırlık ve Faaliyet Aşamalarıyla ele alındı.

Son olarak üçüncü bölümde, Yiyecek-İçecek Faaliyetlerinin en hassas konularından olan Servis Yönetiminin detaylarına girildi. Servisin tanımıyla başlayan bu bölümde öncelikle Araç-Gereçler tanıtıldı. Devamında ise servis de yine bir süreç üzerinden ele alınıp; Hazırlık, Faaliyet ve Sonlanması, aşamalarıyla incelendi. Buradaki adımlarda Servis Usullerinden Boşların Toplanmasına, Konuk Tipleri ve Davranışlarından Sipariş Alınması, Oda Servisi ve Hesap Tahsili ve Konukların Uğurlanmasına kadar uzanan zincirin halkalarına yer verildi. Bu arada konular, 300’ün üzerinde görselle desteklendi.
BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ AEJQW579
BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.