Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Otel İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ

Otel İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ

Stok Kodu
111276
Yazar
Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Doç. Dr. Bahattin Özdemir
Yayın Yılı
2012
Baskı No
3
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
288
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789758969197
Örnek
Gönderilir
Fiyat
80,00 TL + KDV
%15
80,00 TL
68,00 TL
 
Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düşünülmemekte, üretim aşamaları yiyecek malzemelerinin satın alınması, teslim alınması, depolanması, üretime hazırlanması, pişirilmesi, servise sunulması ve üretim sonrası temizlik çalışmaları şeklinde bir süreci ifade etmektedir.
 
Bu çalışmalar sırasında mutfakta hijyen kurallarına uyulması ise hayati önem taşımaktadır.
Otel İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ Otel İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ 111276
Otel İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.