Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GENEL TURİZM İlkeler Ve Kavramlar

GENEL TURİZM İlkeler Ve Kavramlar

Kategori
Stok Kodu
111126
Yazar
Nazmi Kozak, Meryem A. Kozak, Metin Kozak
Yayın Yılı
2023
Baskı No
24
Boyut
18,5 x 23,5
Sayfa Sayısı
256
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789758326303
Örnek
Gönderilir
Fiyat
120,00 TL + KDV
%15
120,00 TL
102,00 TL
 
Turizm, esen her rüzgârdan nem kaptığı için bu değişimden belki de en fazla etkilenen sektör oldu. İnternet ve elektronik teknoloji, turizm sektöründe de köklü değişikler yaptı. Pazarlamadan üretim yönetimine, işletme içe ve dışı bütün iş ve işler değişikliğe uğradı. Bütün bu gelişmelerin belki de en köklü etkisi "turist” üzerinde oldu. Adına turist dediğimiz; turizm sektörünün ürün ve hizmetlerinden yararlanan bu insanların kültüründe, yaşam beklentilerinde ve demografik özelliklerinde önemli değişimler oldu. Zevk ve alışkanlıklar da değişti. Artan dünya nüfusuna bağlı olarak daha bencilleştiler, ilkeleri azaldı, ilişkileri sığlaştı. Para, dünyada insan ilişkilerinin temel belirleyicisi ve yönlendiricisi oldu. Daha az para ile daha çok ürün ve hizmete kavuşma bireylerin en önemli motivasyonu haline geldi.

İşte elinizdeki bu kitabın ilk baskısından bu yana binlerce yılda ancak gerçekleşebilecek değişik ve dönüşümler oldu. O nedenle, 24 yılda 20 baskıyı çok görmemek lazım! 

Emeği geçen bütün dostlara, bu kitabı okutan öğretim üyesi arkadaşlara bu vesile ile teşekkür ederiz. Umarız, turizm olayını anlamak için öğrencilerin ilk bilgilerini elde ettikleri bu kitap amacına ulaşmış; karmaşık bu sektörü ve ortaya çıkardığı ilişkileri kolay bir şekilde anlaşıl kılmıştır.

Elinizdeki kitap, ilk baskısından itibaren birkaç kez köklü olarak gözden geçirildi. 20. baskı için de kitapta bazı güncellemeler yapıldı. Kitap, baştan sona değin gözden geçirildi. Önümüzdeki yıllarda değişen ve dönüşen turizm sektörüne göre yeni düzenlemeler yapılmaya devam edilecek.
GENEL TURİZM İlkeler Ve Kavramlar GENEL TURİZM İlkeler Ve Kavramlar 111126
GENEL TURİZM İlkeler Ve Kavramlar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.