Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Değişik Perspektifleriyle TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI

Değişik Perspektifleriyle TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI

Stok Kodu
111070
Editör
Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Doç. Dr. Hüseyin Çeken, Yrd. Doç. Dr. Şefik Okan Mercan
Yayın Yılı
2015
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
224
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786054940974
Örnek
Gönderilir
Fiyat
95,00 TL + KDV
%15
95,00 TL
80,75 TL
 
Uluslararası turizm talebindeki bu yoğunluk ve çok değişken talep profili, kuşkusuz rekabet- yoğun özellikli turizm arzında da hızlı bir artışı beraberinde getirmektedir. Ancak bu hızlı büyüme, bölgelerin sosyo-ekonomik, kültürel ve hatta ekolojik yapılarında da bir dizi olumsuzlukları beraberinde getirebilmektedir. İşte bu kitapta, hammaddesi doğal kaynaklar, öznesi insan olan turizm endüstrisindeki hızlı büyümenin, doğa-insan-bina dengesi de dikkate alınarak önemi vurgulanmaya çalışılmıştır. Kısacası turizmde sağlıklı büyümenin, bölgesel kalkınmayı da sağlıklı etkileyeceği, böylelikle turizm-tarım-sanayi üçlüsünün birbirlerinin alternatifi değil, bütünleyeni olarak bölgesel gelişimi tetikleyeceği mutlaktır.
 
Elinizdeki kitapta bölüm yazarları -kendi konuları çerçevesinde- eğitim, dış politika, ekonomi gibi farklı perspektifleri, turizm türleriyle bütünleştirerek turizmin planlı yürütülmesi koşuluyla yakın gelecekte ülkemiz ekonomisi içindeki payının giderek artacağını hassasiyetle vurgulamışlardır.
Değişik Perspektifleriyle TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI Değişik Perspektifleriyle TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI 111070
Değişik Perspektifleriyle TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.